Van der Velde Consultancy voor HRM Training op maat!
Naar de startpagina Home Stuur Email naar Van der Velde Consultancy Adres van Van Der Velde Consultancy Hoe kom ik bij Van Der Velde Consultancy
Wie is Dick van der Velde Lokatie Heeg (Friesland)
Ondernemen met mensen Diensten van Van Der Velde Consultancy
Uitgangspunt:
ondernemen met
mensen


Zowel zakelijk als
sportief
topervaring
In ieder mens, in iedere werknemer, schuilt een toptalent. Het is aan u als manager om het beste uit uw personeel te halen. Om te ondernemen met mensen. Van der Velde Consultancy gaat uit van de ondernemende mens bij de uitvoering van de diverse werkzaamheden.

Bedrijven en organisaties benaderen Van der Velde Consultancy voor adviezen en diagnoses op het terrein van organisatie- en HRM-beleid. De adviezen worden niet alleen gegeven, maar ook geïmplementeerd. Het volledige traject dat hiervoor nodig is, wordt binnen de organisatie begeleid. Dit kan zowel door het vervullen van een interim-functie als bijvoorbeeld via teamsessies met directie en management, zowel in-company als 'op de hei'.

Zoals sporten om topprestaties vraagt, zo vraagt managen dat ook. Dick van der Velde weet dit als geen ander. Zowel zakelijk als sportief heeft hij op hoog niveau ervaring opgedaan. Deze unieke mix blijkt zeer waardevol bij het adviseren van directies en management.Van der Velde Consultancy werkt in een inspirerende omgeving: de sportieve uitvalsbasis is een moderne watervilla aan het Heegermeer.