Teamactiviteiten bij een adviestraject zijn onontbeerlijk. De lokatie in Heeg is hier uitermate geschikt voor
Home Home Email versturen aan van der Velde Consultancy Adres van van der Velde Consultancy Hoe kom ik bij van der Velde Consultancy
Wie is Dick van der Velde Lokatie Heeg (vlak bij Woudsend) in Friesland
Ondernemen met mensen Diensten van van der Velde Consultancy
Sportieve
uitvalsbasis in
Heeg

Leren en lachen
gaan hand in
hand
Fryslân boppe
Voor de
liefhebber
Als onderdeel van het adviestraject zijn teamactiviteiten dikwijls onontbeerlijk. Het is een beproefd concept om dan 'op de hei' aan de slag te gaan. Van der Velde Consultancy beschikt over een perfecte locatie tussen de Friese meren. In Heeg is een moderne watervilla ingericht om met groepen tot acht personen een dag of langer bezig te zijn met teamvaardigheden.

De entourage aan het water in Heeg zorgt voor een ontspannen sfeer; leren en lachen gaan hand in hand. Dit komt de kwaliteit van de bijeenkomsten ten goede. De moderne villa in Heeg is een prima locatie om in een evenwichtige mix van in- en ontspanning een training, strategische sessie of incentive te organiseren. Deze accommodatie is overigens ook te huur.

Heeg is als vrolijk watersportdorp tussen de meren in Friesland een perfecte locatie én ideaal startpunt voor activiteiten die onderdeel uitmaken van de teambuilding. Sportieve activiteiten als zeilen, roeien, wielrennen, en wandelen en creatieve activiteiten als koken, schilderen en werken met was. Voor een ommetje, terras of diner biedt het dorp Heeg veel gezelligheid.

Het zeilschip dat klaarligt voor gebruik is een RW26; een rank schip met voortreffelijke zeileigenschappen. Voor de liefhebber: gebouwd volgens de klassieke lijnen van de 20'er jaren, maar dan met moderne bouwmaterialen en technieken. Elegant én sportief, een opvallende verschijning.