Haal de verborgen talenten van uw mensen naar boven!
Home
Adres van van der Velde Consultancy Hoe kom ik bij van der Velde Consultancy
Home Email versturen aan van de Velde Consultancy
Ondernemen met Mensen Diensten van van der Velde Consultancy
Wie is Dick van der Velde Lokatie Heeg (Friesland)
In ieder mens
schuilt een
toptalent
Gebruik maken
van de drive om
te winnen
Als manager onderneemt u met uw mensen. In ieder mens schuilt een toptalent. Dick van der Velde zorgt ervoor dat u de verborgen talenten in uw mensen naar boven kunt halen. Kortom: hij faciliteert u in het ondernemen met uw mensen.

U kunt nog zo'n goed product of dienst leveren; de mensen moeten het doen. Uw medewerkers zorgen voor de goede relaties met uw klanten en voor de omzet. Het is de individuele verantwoordelijkheid van elke medewerker om, via maximale inzet, bij te dragen aan uw bedrijfsresultaat. Een manager, of managementteam, is er verantwoordelijk voor om het maximale uit het personeel te halen.

Als manager bezit u de drive iets extra's te leveren voor de organisatie. U wilt innoveren, enthousiasmeren en implementeren. En ook nog uw eigen kwaliteiten ontwikkelen. Met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie. Dick van der Velde richt zich op de drive om te winnen die iedereen bezit.

In het begeleidingsproces worden individuele successen gedeeld met het team. En teamsuccessen worden herleid naar de individuele bijdragen daarin. Zo ontstaat er een teamprestatie, waarbij een ieder zich volledig bewust is van zijn afhankelijkheid ten opzichte van het team en vice versa. En zo ontstaat er een gezamenlijke drive.