Dick van der Velde is bij veel bedrijven werkzaam geweest. Als leidinggevende en verantwoordelijk manager
Home
Home Email versturen naar van der Velde consultancy Adres van van der Velde Consultancy Hoe kom ik bij van der Velde Consultancy
Wie is Dick van der Velde Lokatie Heeg (Friesland)
Ondernemen met mensen Diensten van van der Velde Consultancy
Managen is
presteren


InspiratiebronnenZoals sporten om topprestaties vraagt, zo vraagt managen dat ook. De parallellen zijn legio; het gaat om presteren, teamwork, tactiek en coaching. Dick van der Velde weet dit als geen ander. Hij is zowel leidinggevend als zakelijk verantwoordelijk manager geweest in diverse organisaties en bedrijven. Én hij functioneerde op hoog niveau als roeier (WK-deelname) en roeicoach. Deze unieke mix van ervaringen blijkt zeer waardevol bij het adviseren van directies en management.

"Als basis dienen de werkervaringen die ik in de loop der jaren heb opgedaan in lijn- en staffuncties als leidinggevende, adviseur en project- en interim-manager op het brede terrein van personeels- en organisatievraagstukken. Onder andere bij organisaties als Albert Heijn, Versatel, Scheepswerf Peters en Vereniging Wereldkinderen, maar ook bij een groot aantal MKB'ers."

"Ik laat mij inspireren door in de sport opgedane ervaring. Als roeier word ik met mijzelf geconfronteerd. Zit ik goed in m'n vel, dan roei ik beter. Dus zorg ik ervoor om als persoon in balans te zijn. Ik presteer op basis van een evenwicht tussen mijn fysieke krachtsinspanning en mijn mentale motivatie.
Als roeicoach zorg ik ervoor dat vier mensen in één boot hun individuele vaardigheden leveren ten bate van het teamresultaat. Individuele doelen opzij om dat ene, collectieve doel te halen: winnen."