Organisatie diagnose door van der Velde Consultancy
Van der Velde Consultancy : Home
Adres van van der Velde Consultancy Hoe kom ik bij van der Velde Consultancy
home Email versturen naar van der Velde Consultancy
Wie is Dick van der Velde Lokatie Heeg (Friesland)
Ondernemen met mensen Diensten van van der Velde Consultancy
Organisatiediagnose:
structuur, cultuur en
strategie

>> Analyse HRM-beleid
Onderzoek werknemerstevredenheid
Implementatie
Interim-management
Teamwork
Loopbaancounseling
HRM-cursus op maat
Wanneer is dat nu
nodig?
Tevreden over het resultaat

Vragen? Neem contact
op.Het succes van uw onderneming staat of valt met de kwaliteit van uw mensen. Een verantwoord HRM-beleid is van ook van levensbelang voor uw organisatie. Zie het als houtrot; van buiten kan de boom er nog gezond uitzien, maar de binnenkant is hol en met de eerstkomende storm wordt 'ie, volkomen onverwacht, geveld. Dat soort verrassingen voorkomt u door die boom goed te verzorgen, en af en toe te onderzoeken of er sprake is van beginnend houtrot. Om dat vervolgens in de kiem te smoren.

Tekenen van rot in uw HRM-beleid zijn bijvoorbeeld een groot verloop, een teruglopende productie en lage deelname aan opleidingen en cursussen. Uw organisatie is de afgelopen jaren flink gegroeid, maar is uw HRM-beleid wel meegegroeid? Of u verwacht een groei, en daar moeten uw HRM'ers op voorbereid zijn.

Van der Velde Consultancy volgt veranderingen op de arbeidsmarkt op de voet. Weet zodoende hoe HRM daarop moet inspelen. Kan bovendien inzicht verschaffen in de volle breedte van het door u gevoerde beleid over de afgelopen jaren, en zo wijzen op de 'rotte plekjes'. En hier definitieve oplossingen voor aandragen. Met als resultaat tevreden en gemotiveerde werknemers.

Wilt u uw HRM-beleid onder de loep leggen? En vervolgens de gewenste verbeteringen ook op een degelijke wijze ingevoerd zien? Laat dit doen door een expert op het gebied van personele en organisatorische aangelegenheden: Van der Velde Consultancy. Neem contact met ons op via de mail of op 0515 - 444 623.