Heeft U wel eens gedacht aan een medewerkers tevredenheidsonderzoek?
Home
Adres van van der Velde Consultancy Hoe vind ik van der velde Consultancy
Home email versturen naar van der Velde Consultancy
Wie is Dick van der Velde Lokatie Heeg (Friesland)
Ondernemen met mensen Diensten van van der Velde Consultancy
Organisatiediagnose:
structuur, cultuur en
strategie

Analyse HRM-beleid
>> Onderzoek werknemerstevredenheid
Implementatie
Interim-management
Teamwork
Loopbaancounseling
HRM-cursus op maat


Onze standaard: geen standaard


Één doel: verbeteren


Niet vergeten:
de follow upOntevreden? Neem contact op.

Uw mensen maken uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat uw medewerkers goed in hun vel zitten. Zijn ze tevreden met hun werk, dat toch een groot deel van hun leven uitmaakt? Weet u wat uw medewerkers drijft en inspireert? Het getuigt van visionair ondernemerschap als u zich verantwoordelijk voelt voor het welzijn van uw mensen.

Veelal presenteren bureaus bij medewerkerstevredenheidsonderzoeken een standaard aanpak, met standaard vragenlijsten. Niks behalve originaliteit is standaard bij Van der Velde Consultancy. We ondernemen tenslotte met mensen, en de standaardmens bestaat niet. Daarom zal de onderzoeksaanpak volledig afhangen van de onderzoeksvraag. Wilt u de tevredenheid over de volle breedte meten, of wilt u de survey op specifieke zaken als bijvoorbeeld de taakinhoud, de bedrijfscultuur of de beloning richten.

Met de uitkomsten van een onderzoek naar de medewerkerstevredenheid kunt u maar één ding doen: de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Het is een waardevolle input voor het ontwikkelen van een toekomstvisie en bedrijfsstrategie, of zeer bruikbare kennis voor voorbereidingen op een fusie of een andere ingrijpende verandering.

Van der Velde Consltancy voelt zich verantwoordelijk voor de uitkomsten, deze mogen niet in een rapportje in een laatje verdwijnen. Daarom zullen wij ook voorstellen presenteren hoe u verbeteringen kunt doorvoeren, en - indien nodig - u aanbieden deze implementaties trefzeker te begeleiden.

Er is altijd een goede reden om contact op te nemen met Van der Velde Consultancy. Ook als u tevreden bent. Neem contact met ons op via de mail of op 0515 - 444 623.